Cookies

Databeskyttelsespolitik

Denne politik omfatter de personoplysninger, som APCOA PARKING Danmark A/S indsamler, bruger og viser i forbindelse med brug af hjemmesiden (www.apcoa.dk, www.europark.dk, www.mobilparkering.dk, www.bll.dk og www.airportcarclean.dk) og/eller anden service, applikation, hjemmeside eller medie kontrolleret af APCOA PARKING Danmark A/S eller APCOA PARKING Holdings GmbH. Din brug af førnævnte hjemmesider, applikationer, services etc. er underlagt denne databeskyttelsespolitik og webstedernes vilkår og betingelser.

Begrebet “Personoplysninger” betyder enhver form for information om en identificeret eller identificerbar, fysik person, som defineret i gældende databeskyttelseslovgivning. Hvis du forsyner os med personoplysninger vedrørende en anden person, bedes du sikre dig, at du har ret til at videregive disse oplysninger til os.

Denne politik vil blive tilrettet fra tid til anden. Vi anbefaler derfor, at du læser denne politik grundigt, hver gang, du besøger hjemmesiden eller anvender et andet medie, som er omfattet heraf.

Dataansvarlig er APCOA

·         APCOA PARKING Danmark A/S

·         Lanciavej 1 A, 7100 Vejle

·         CVR-nr.: 19055108

·         Telefon: 70 231 331

·         Mail: info@apcoa.dk

Du kan kontakte vores masterdataansvarlig Per Bjerregaard Andersen på følgende måder:

·         På e-mail: info@apcoa.dk

·         På telefon: 70 231 331

Hvad er en cookie

En cookie er en tekstfil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din computer. Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form.

Cookies anvendes af stort set alle websites og er i mange tilfælde en forudsætning for, at websitet kan fungere.

Vores hjemmeside bruger Google Analytics, som er en webanalyse service, der anvender cookies. Formålet med denne statistik er udelukkende, at kunne forbedre oplevelsen for vores brugere. Vi opsamler kun information omkring din brug af www.apcoa.dk og ikke anden aktivitet på internettet. Google Analytics indsamler oplysninger om dit operativsystem, browser, IP-adresse, den tidligere besøgte hjemmeside samt dato og tidspunkt for, hvornår du besøgte vores hjemmeside. Du kan finde flere oplysninger om dette hos Google – blandt andet her: www.google.com/intl/da/privacypolicy.html. Data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger om dig. Ingen informationer fra cookies sendes videre eller sælges til tredjepart.

Cookies på sitet?

Er du besøgende på APCOA PARKING Danmarks hjemmeside, er du fuldstændig anonym, og vi indsamler aldrig oplysninger, som kan føres tilbage til dig som person, med mindre du selv tilmelder dig en af vores services eller sender os en henvendelse, hvori du selv afgiver sådan information.

Fravalg af cookies

 

Hvis du nu eller i fremtiden ønsker at fravælge cookies, kan du gøre dette via dine browserindstillinger. Du kan blokere for cookies fra denne og andre hjemmesider ved at tilføje domænet under ”internetindstillinger” i din browser. Læs mere om, hvordan du fravælger cookies via din browser på minecookies.org.

 

Hvad sker der, hvis jeg fravælger cookies?

Hvis du fravælger cookies i dine browserindstillinger, vil det ikke blive registreret, når du browser rundt på internettet. Du skal dog være opmærksom på at ved at fravælge cookies, vil du også automatisk fravælge en del af websitets funktionalitet, og det vil derfor måske ikke fungere korrekt.

Hvorfor informerer vi om cookies?

Vi informerer om cookies, fordi vi ligesom alle andre danske websites er forpligtet til at informere om dem i henhold til bekendtgørelse om ”krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Persondatabeskyttelse

Det er vigtigt for APCOA, at du kan føle dig tryg, når vi behandler personlige oplysninger om dig. APCOA er dataansvarlig for den behandling der foretages på de parkeringsområder, som vi administrerer. Vi lever op til kravene i databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen. Vi er også forpligtet til at overholde bestemmelserne i bogføringslovens § 10, og relevante oplysninger i relation hertil, kan derfor ikke slettes før lovgivningens frister udløber. 

Hvilke oplysninger indsamler vi, og med hvilket formål (retsgrundlaget)

Afhængig af de tjenester du bruger, registrerer og gemmer vi dine personlige oplysninger, f.eks. når du gør brug af vores services eller ved tilmelding af vores nyhedsbrev. Ved disse services gemmer vi typisk dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne gennemføre din bestilling hurtigst muligt og betjene dig bedst muligt.

Du vil altid blive informeret, inden vi indsamler personlige oplysninger om dig.

Vi indsamler dine oplysninger for f.eks. at kunne opfylde en aftale, som vi har med dig som kunde, når vi har en legitim interesse i indsamlingen, f.eks. som følge af, at du er blevet pålagt et kontrolgebyr.

Indsamling af dine oplysninger sker til følgende formål:

-          Betaling af et kontrolgebyr

-          Henvendelse om kontrolgebyr

-          Henvendelse til vores kundesupport

-          Ved leje/reservation af en P-plads

-          Ved digital parkeringsregistrering/-tilladelse.  

-          Når du registrerer dig på vores sites som f.eks. www.mobilparkering.dk, www.airportcarclean.dk, eller som ”fast bruger” på vores ANPR-pladser eller benytter www.bll.dk

-          I forbindelse med jobansøgning

-          Nødvendige kreditkortdata og faktureringsoplysninger (for tjenester, som kræver betaling)

-          Til videreudvikling af hjemmeside, forbedring af vores ydelser og evt. beregning af effektiviteten af eventuelle reklamekampagner

APCOA kan have et ønske om at sende nyhedsbrev ud til dig med tilbud og muligheder. Du vil kun blive tilmeldt denne tjeneste, hvis du selv giver os dit samtykke hertil, og du vil til enhver tid kunne afmelde tjenesten og tilbagekalde dit samtykke.

Ligeledes vil du modtage anmodning fra os om, at ajourføre de oplysninger, som vi har registreret om dig. 

Kilde

APCOA indsamler personoplysninger direkte hos dig, og/eller tredjemand, f.eks. hos vores kunde, eller hos vores underleverandører.

Sikkerhed

Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer, politikker samt tekniske foranstaltninger, der sikrer, at vi lever op til vores høje sikkerhedsstandarder. 

Hvor lagres dine personoplysninger

Dine personlige informationer gemmes på et sikret netværk, og kan kun tilgås med specielle rettigheder. Vi kan ikke, og kommer ikke til at kunne, se dine kreditkortoplysninger, da disse håndteres krypteret og sikkert af vores betalingspartnere.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i overensstemmelse med gældende lovgivning, og vi sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige. Perioden for opbevaring afhænger af den type behandling, der foretages, samt karakteren af oplysningerne, og er fastsat i forhold til de forpligtelser, som APCOA er underlagt i henhold til gældende lovgivning, samt til sikring af dokumentation.

Videregivelse af personoplysninger

Til at bistå os med en række opgaver, benytter vi bestemte databehandlere. Vi benytter kun databehandlere, der har underskrevet databehandleraftale, og derudover har givet garantier for at de ligeledes overholder gældende lovgivning.  

Vi vil ikke dele dine personlige oplysninger med andre, medmindre du har givet os tilladelse til det, eller hvis det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning, i forbindelse med omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden, ligesom der kan ske videregivelse af oplysninger til brug for en eventuel politiefterforskning. I så fald vil eventuel videregivelse ske i overensstemmelse med persondata-lovgivningen.

APCOA Group

APCOA PARKING Danmark A/S er en del af APCOA Group, der har parkeringsselskaber i 12 europæiske lande, og som deler navn, værdier, viden og ekspertise, men hvor hver virksomhed er en selvstændig juridisk enhed, som er lokalt ledet.

Som en del af en koncernen, kan der som led i samarbejdet blive overført personoplysninger til lande inden for EU/EØS, der giver specifik beskyttelse til personoplysninger. Vi deler personoplysninger med moderselskabet og vores ejere, hvor det er nødvendigt for administrative formål og for at yde professionelle serviceydelser til vores kunder, eller når moderselskabet eller dets ejere foretager kontrol af transaktioner.

 

Adgang til dine personlige oplysninger

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser i henhold til reglerne om behandling af personoplysninger. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores registrering og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det.  

Vi er dig derudover behjælpelige med din ret til dataportabilitet.

Vil du ændre dine oplysninger eller framelde tjenester?

Skriv til: info@apcoa.dk, hvis vi skal ændre eller slette personlige oplysninger, vi har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, vil tilbagekalde et samtykke eller, hvis du i øvrigt har spørgsmål til vores databeskyttelsespolitik.

Ret til indsigelse

 

Du har altid mulighed for at rette henvendelse til os vedrørende behandling af dine oplysninger.

Du har også mulighed for at klage over vores behandling af dine oplysninger til datatilsynet på datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.  

 

Regler

 

De regler, der gælder for APCOA’s behandling af dine personoplysninger findes i:

Persondataloven (indtil 25. maj 2018)

Databeskyttelsesforordningen (efter 25. maj 2018)

Databeskyttelsesloven (efter 25. maj 2018)